Långseglingen, färdplanen färdig

Ni som besökt denna sida förut vet att jag planerar en långsegling 2016-18. Och äntligen tror jag att jag tänkt på det mesta väsentliga, och presenterar härmed en tidplan med bokningsbara sträckor.

Min dotter, som tillbringade ett år i segelbåt när hon var 12-13, sa så här när jag funderade över hur många omvägar jag skulle kunna ta utan att det skulle bli stressigt: – Men mamma, långsegling är ju bara en enda lång omväg! Och så är det ju, kringelikrokar hit och dit, utan något särskilt syfte, men som tillsammans blir en massa dagar att minnas och umgås med i gungstolen när den dagen kommer.

Vill du följa med?

Det är tyvärr inte gratis, det hade varit roligt att kunna erbjuda det. Men mat ingår, och hamnavgifter och boende, och lakan och trevliga medseglare, och liveshow utanför nästan varje dag.

Jag bloggar, lite sporadiskt, här om planeringen och förarbetena.

Välkommen!