Välkommen att följa med på min långsegling 2016-18!

Efter att ha ruvat på längtan i flera år har jag nu bestämt att ta Peristera, min båt i Grekland, ut på långfärd under drygt två år. Rutten är väldigt preliminärt planerad, alla kringelikrokar på kartan återstår att räta ut. Det kommer att bli sträckor för bara kvinnor (mest) men även sträckor öppna för både kvinnor och män. Och kanske några andra idéer.

Vissa delar av färden går nära kusten, och där kommer det att vara tätare mellan platserna där det går att hoppa på och av. Andra sträckor går över hav eller mellan öar med brist på kommunikationer, då seglar man med under längre tid. Jag kommer att sätta priser därefter.

Under sommarmånaderna 2016-18 kommer jag att genomföra seglingskurser i Stockholms skärgård. Men det blir färre än vanligt, så du som gärna vill gå behöver vara ute i god tid.

Jag kommer att börja blogga på min hemsida om planeringen och förarbetena. Allteftersom planerna tar fastare form kommer jag att berätta om dem på bloggen, på Facebook och på Twitter.

Maila mig om du är intresserad av någon sträcka eller tidsperiod. Då kommer jag att kontakta dig direkt när detaljplaneringen är gjord.

Välkommen att följa mig på havet eller i cyberrymden!

Karta segling 16-18 rutt