Jorden runt!

Den 6 december klockan 14 svänger jag in i Rodney Bay på St Lucia efter 40 000 sjömil runt jorden. Svängt in där har jag gjort en gång förut, i december 2016. Peristera och besättning hade då gjort sin första oceanöverfart med ARC, Atlantic Rally for Cruisers. Från St Lucia seglade jag sedan norrut och västerut. Och vidare västerut runt hela jorden. Du kan läsa mer om jordenruntseglingen här och i bloggen. Det är lite glest mellan inläggen, men jag kommer att fylla på framöver med minnen och betraktelser.

Tänk på mig när jag ska styra in i hamnen, med alla gästflaggor hissade i riggen och tårarna strömmande över kinderna. Håll tummarna för att jag prickar den båtplats som de varit snälla att ge mig, trots att ARC har bokat upp hela marinan.

Och anlita mig gärna som föreläsare. Jag har mycket att berätta.