Jag fick ett mail om att ta rodret

En av mina deltagare skrev ett fint mail om att göra det man älskar och vara förebild för sina barn, om vikten av att öva och om att ha en röst i huvudet. Jag är glad och tacksam att vara den rösten, det betyder att min verksamhet gjort nytta. Loke kommer att växa upp och tycka att det är alldeles självklart att mammor kör båt.

”Jag vill bara skicka en liten hälsning. På bilden så är min äldsta son Loke. Vi köpte en motorbåt förra hösten, nu medan jag har varit föräldraledig och min man har jobbat så har jag SJÄLV kunnat åka på små utflykter med min 3,5 åring. Det har gett mig (och förhoppningsvis honom) minnen för livet. När jag tog bilden så fick vi se en broöppning vid Klintsundet/Lagnö – Loke pratar fortfarande om alla båtarna som stod i kö och bron som man måste veva upp.

Jag är så otroligt tacksam för allt som du har lärt mig och för att jag faktiskt vågade lära mig att hantera en båt, för motor och för segel. Jag hör din röst i mitt huvud varje gång vi är ute (och det är på riktigt så) att man måste träna och träna och träna. Så jag tränar. På att lägga till, på dubbla halvslag och på att navigera. Men framför allt så sitter jag inte hemma med mina barn bara för att mannen är på jobbet. Utan jag tog makten över den delen av mitt liv och kan därför göra det jag älskar.  / Mari”

Loke