Föredrag

Vill du höra mig berätta?

Linda2Här finns en kort film som smakprov. Filmad vid ”En kväll för kvinnor”, 8 mars 2012 på båtmässan i Stockholm, av Sittbrunnen.se

Nedan hittar du de teman jag brukar föreläsa om, men det går självklart att blanda och önska. Det handlar mycket om kvinnor, förstås, men kvinnor är också människor och det finns mycket allmängiltigt i mina föreläsningar.
Som jag ser det är vi alla ganska lika inuti, men vi tolkar världen olika utifrån hur vi påverkats av våra livsvillkor. Många av oss är rädda för olika saker, jag med, och det är en av de faktorer som avgör vilka val vi gör. Men jag påstår att man inte behöver vara så rädd! Jag vill påverka kvinnor att ta för sig mer av livet, tro sig om att klara av det som krävs för att göra det man har lust med, och vara snälla mot sig själva. Det är våra liv som pågår nu, och vi har ett ansvar gentemot nästa generation att visa vägen till större frihet för både kvinnor och män.

Jag tar betalt för att föreläsa, detta är mitt jobb. Men jag har olika priser beroende på omständighet. Kontakta mig så ska vi nog komma överens!

”I november var Linda Lindenau hos vårt nätverk och berättade, på ett engagerat och inspirerande sätt, om hennes erfarenheter från seglingskurser för kvinnor. Lindas öppna och självklara attityd inför oss som åhörare väckte alla möjliga olika känslor och jag märkte att mitt eget ”hjärnkontor” blev utmanat. ”Hur är vi kvinnor tillsammans i ett sammanhang där vi behöver samarbeta… egentligen?!”  Jag kan varmt rekommendera Linda – som inspiratör och föreläsare”

Anne-lee Mellström
Processledare – Certifierad Coach – Samtalsterapeut
Gruppledare i Business In Heart – Kvinnligt affärsnätverk – Brommagruppen

  • Ping beskurenHar du ibland låtit bli att göra det du egentligen har lust med, för att du tror att du inte kan, eller vågar? Varför gör kvinnor många gånger livet tråkigare, genom att förutsätta att de inte klarar av?

    Den här föreläsningen handlar inte om segling, utan om vad jag lärt mig om människor under de år jag arbetat med grupper ombord. Min erfarenhet visar att självförtroende och mod handlar mindre om vad man kan, och mer om vilken tilltro man har till sig själv.
  • Mot horisonten Drömmer du om att ta din båt, packa den full och styra mot horisonten? Vill du möta nya människor och kulturer, och upptäcka nya dofter och smaker?

    Att ge sig av på en långsegling är ett mycket stort steg. Men när man kommit en bit på väg börjar man inse att vatten ser ungefär likadant ut över hela jorden, marinor likaså och att vi från Sverige är duktiga navigatörer. Man möter också sådant vi inte är vana vid: tidvatten, byråkrati, ohyra mm.